PERSONALIZIRANA MASAŽA CELEGA TELESA

PERSONALIZIRANA MASAŽA CELEGA TELESA

  • Si po napornem delovnem dnevu ali tednu, želiš popolne masaže celega telesa po tvojem okusu?
  • Potrebuješ dobro globinsko masažo hrbta, obenem pa ti paše nežna masaža nog in rok?
  • Si želiš samo masažo celih nog in rok? Morda samo masažo ramenskega obroča in stopal?

Masažo vedno prilagodim glede na tvoje specifične težave in želje. Lahko se naredi kombinacija masaž iz ponudbe, npr. protibolečinska masaža hrbta + specialna masaža stopal ali čisto po tvoji izbiri npr. protibolečinska masaža hrbta + masaža celih nog in rok.

Masaža celega telesa sicer vključuje:

  • hrbet

  • noge zadaj, spredaj + stopala

  • roke in dlani

  • prsni koš in trebuh

Pri masaži uporabljam kombinacijo različnih terapevtskih tehnik in prijemov iz masaže globokih tkiv, športne ter klasične masaže oziroma tehnike masaž iz ostale ponudbe.

Masaža je lahko torej vsakič malo drugačna, a vedno prilagojena moji intuiciji in seveda tvojim željam, da se doseže optimalni učinek.

Personalizirana masaža zajema:

✔️ Masažo v trajanju 60 ali 90 minut

✔️ Masažo celega telesa ali delov telesa po izbiri

✔️ Tehnike, prilagojene tvojim željam in težavam za optimalne rezulatate

✔️ Kakovostno masažno olje

✔️ Možnost tuširanja pred in po masaži

“Na masaže hodim k različnim maserjem že vrsto let. Zame je masaža, kot del osebne higiene, ne kot luksuz, ampak skrb zase. Včasih sem maserje obiskala zaradi bolečin v določenih mišicah, največkrat pa zgolj kot preventiva. Na trgu je veliko maserjev, zato si kot stranka lahko izbirčen in si iščeš tistega, ki ti res najbolj ustreza. O tehnikah masiranja sem se poučevala tudi sama, zato sem kot stranka izjemno zahtevna tako z vidika znanja maserja, kot okolja, kjer se masaža izvaja. K Jasni sem šla prvič, ker je bil njen studio blizu mojega doma. Že nekaj časa nazaj pa sem se odselila na drugi konec Ljubljane, a se še vedno vračam, saj je masaža res strokovno izvedena. Jasna je izjemno prijazna in prilagodljiva, z različnimi tehniki masaže, ki jih ponuja, pa mi je še vedno pomagala.”

(Karla K.)