Loading...

Tečaj masaže dojenčka po IAIM metodi

Se želiš s svojim dojenčkom še bolj povezati in spoznati ( popolnoma normalno in pogosto je, da mamica prve mesece še ne začuti tiste prave povezanosti z dojenčkom)?

Ima tvoj dojenček kolike, vetrove, težave s prebavo itd. in mu želiš pomagati?

Ti je dojenčkov jok stresen in ne veš kako se z njim spopadati?

Želiš dojenčku pomagati do boljšega in daljšega spanca?

Si želiš samo malo spremembe okolja, sprostitve, prijetnega druženja in sproščenega klepeta?

Draga mamica, če si na vsaj eno vprašanje odgovorila z DA, potem ti bo IAIM Tečaj masaže dojenčka v veliko pomoč.

Koristi masaže dojenčka
 • Izboljša spanec
 • Odpravi prebavne težave (krči, zaprtost,…)
 • Ugodno vpliva na dojenčkov razvoj
 • Manj joka, umirjenost
 • Izboljša koordinacijo in zavedanje lastnega telesa
 • In še mnogo več

PONUDBA TEČAJEV

SKUPINSKI TEČAJ V LITIJI

120/ tečaj
 • ✔️ za dojenčke od 0 do 12 mesecev
 • ✔️ 5 srečanj po 1h do 1,5h
 • ✔️ manjša skupina (3 do 5 mamic z dojenčki)
 • ✔️ obširna vsebina
 • ✔️ pisno gradivo
 • ✔️ kvalitetno masažno olje
 • ✔️ voda in sadje
 • ✔️ certifikat in darilo za mamico

INDIVIDUALNI TEČAJ V LJUBLJANI

190/ tečaj
 • ✔️ za dojenčke od 0 do 12 mesecev
 • ✔️ 5 srečanj po 1h do 1,5h
 • ✔️ obširna vsebina
 • ✔️ pisno gradivo
 • ✔️ kvalitetno masažno olje
 • ✔️ voda in sadje
 • ✔️ certifikat in darilo za mamico

SKUPINSKI TEČAJ V LJUBLJANI

120/ tečaj
 • ✔️ za dojenčke od 0 do 12 mesecev
 • ✔️ 5 srečanj po 1h do 1,5h
 • ✔️ manjša skupina (2 do 5 mamic z dojenčki)
 • ✔️ obširna vsebina
 • ✔️ pisno gradivo
 • ✔️ kvalitetno masažno olje
 • ✔️ voda in sadje
 • ✔️ certifikat in darilo za mamico

Tečaj lahko tudi podariš. Čudovito darilo za baby shower ali ob rojstvu. Naročiš ga lahko v spletni trgovini, osebno v salonu ali me kontaktiraš.

Darilni bon - Masaža dojenčka

UGODNOSTI

 • Možnost plačila v dveh obrokih

 • 100% garancija zadovoljstva (v kolikor ob koncu tečaja nisi zadovoljna, vrnem plačan znesek)

 • Če se prijaviš skupaj s prijateljico, sosedo,… dobita obe 10% popust

“Dotikanje, ljubkovanje, masiranje je hrana za dojenčka; hrana enako pomembna kot vitamini, minerali in beljakovine.” (Frederick Leboyer)

Sem Jasna, tvoja inštruktorica za masažo dojenčka.

Pridruži se mi na tečaju, kjer ti pokažem in te naučim, kako s pomočjo dotika gradiš ljubečo povezanost s svojim dojenčkom in ohranjaš ta stik skozi vsa obdobja odraščanja.

Tako za mamico kot za dojenčka je to nekaj prav posebnega in čarobnega. Koristi za celo družino pa neskončne.

Veselim se našega druženja!

Mnenja zadovoljnih mamic

Za Tečaj masaže dojenčka sem se odločila v prvi vrsti, ker sem želela nekaj aktivnega časa z dojenčkom (da padeva malo ven iz rutine previjanje-hranjenje-spanje), bila je odlična priložnost, da skupaj poskusiva nekaj novega, hkrati pa mi je vlilo poguma, ker sem stopila malo iz cone udobja in se prvič spravila z malim naokrog.

Dobila sem vsekakor več kot sem pričakovala – poleg res krasnih teoretičnih in praktičnih osnov masažnih prijemov, je Jasna poskrbela za odličen in sproščujoč ambient, oseben pristop in malenkosti, ki res dodajo piko na i. Poleg masaže in ostalih zanimivih debat, sem jaz osebno naša srečanja jemala tudi kot čustveno podporo, kar je v obdobju po porodu za mamice še en velik plus.

Sama masaža pa v prvi vrsti vpliva pozitivno na dojenčka, kar se je pri nas pokazalo pri prebavnih težavah in pomirjanju, hkrati pa povezuje celo družino. Za kaj več, pa definitivno priporočam obisk tečaja.

Minil je že dober mesec od konca tečaja, midva pa se še vedno masirava – v najinem ritmu, ki nama odgovarja. Moram reči, da mu je zelo všeč, kar mi tudi pokaže (nasmeh čez cela usta že ko si samo roke pomanem :)).

Hvala Jasna, bila je čudovita izkušnja! :)

Teja L.

Vesela sem, da sem se odločila za tečaj. Zdi se mi, da sem dobila veliko uporabnih informacij. Žal mi je, da ga nisem obiskala že pri prvem otroku.

Medeja M.

“Na tečaju mi je bilo najbolj všeč sproščeno vzdušje tekom vseh srečanj. Masaža predstavlja sprostitev zame in za otroka, z vsako ponovitvijo je bolj miren in sproščen. Meni pa prija, da se lahko konec dneva malo ustavim in sprostim.

Jasna je poskrbela za primerno glasbo, hrano in pijačo. Govorila je umirjeno in sproščeno, poslušala je naša mnenja in občutke ter prilagodila tempo našim potrebam.

Takšni tečaji bi morali biti dostopni vsem mamicam, da vidijo, kako lahko pomagajo sebi in otroku do bolj sproščenega počutja.

Tečaj bom zagotovo priporočila tudi drugim mamicam.”

Nuša P.

“Spoznala sem prijeme, ki prijajo mojemu dojenčku in sem ga zato bolj samozavestno crkljala. Postala sem bolj samozavestna, dojenček pa manj jokav in sproščen. Pa tudi to, da sva se vsak teden odpravila na tečaj, je pripomoglo, da sva se navadila na vso logistiko odpravljanja na pot.

Jasna je zelo topla oseba, ki sprejme vsakega in te potolaži tudi ob slabših dnevih. Nikoli ne sili v nič in prilagaja tempo nam.

Tečaj bi res priporočila vsem mamicam, še posebej tistim, ki so mamice prvič, saj dobiš veliko informacij tudi iz drugih področij. Vsekakor ne dobiš samo znanja masiranja, ampak veliko več.”

Katarina M.

“Jasna nas je naučila rutine, ki naju je še bolj povezala in dojenčica zdaj bolj mirno in lažje zaspi.”

Vesna K.

“Na  tečaju je bilo vedno zelo prijetno vzdušje. Zelo všeč mi je bilo, da sem poleg same masaže, dobila še kar nekaj praktičnih nasvetov v zvezi z dojenčkom. Tečaj sem videla tudi kot priložnost, da imava s sinom neko aktivnost in da jaz kot novopečena mama postanem bolj samozavestna (da bolj spoznam otroka in se sama z njim nekam odpravim), kar mi je tudi uspelo.

Spremembe sem opazila predvsem na sebi. Mislim da bolj mirno sprejemam vse kar se dogaja z mojim dojenčkom in se znam sprostiti z njim. On vidno zelo uživa v masaži in mislim, da nama to pomaga pri povezanosti en z drugim.

Jasna je res zelo prijetna oseba, mirna in iskrena. Zelo je prilagodljiva glede terminov in se na splošno lepo prilagaja ritmu dojenčka.”

Kaja V.

“Mamice, ki še razmišljate ali se prijaviti ali ne… Da! Midva sva bila več kot zadovoljna. Obsežnost in izvedba tečaja sta na vrhuncu.”

Kati V.

“Tečaj je bil zelo koristno porabljen čas. S hčerko sva se še bolj povezali in navezali stik tudi z drugimi mamicami.”

Ajda F.

“To je bila najboljša investicija zame in za mojega sončka. Nad pričakovanji! Hvala, Jasna.

Špela J.

“Na individualnem tečaju sem se počutila udobno in sproščeno. Tudi, če je mali jokal, je Jasna s svojim razumevanjem in nasveti poskrbela za to, da mi ni bilo neprijetno. Na splošno zdaj bolj razumem in prepoznam vzroke za jokavost mojega dojenčka. Dobila sem tudi veliko nasvetov, ki pridejo zelo prav. Tečaj priporočam vsaki mamici.”

Nika Z.

Tečaj masaže je resnično koristen za povezanost z dojenčkom in ustvarjanje poglobljenih vezi. Všeč mi je način, na katerega je bil tečaj voden, pozornost in skrbnost inštruktorice, strokoven in oseben pristop. Počutila sem se prijetno zaradi majhnih pozornosti kot je personaliziran sprejem. Izvedba tečaja je več kot odlična.

Maša V.

POGOSTA VPRAŠANJA

Tečaj je primeren za vse dojenčke stare od 0 do 12 mesecev. Z masažo dojenčka lahko začnemo že po rojstvu, tako da glede tega ni omejitev.

Vseeno pa priporočam predvsem zaradi mamice, ki po porodu potrebuje počitek, da se počaka kakšen mesec ali dva.

 

Masažne prijeme vam kažem na lutki, svoje dojenčke pa masirate mamice same. Prijeme se učimo postopoma. Na prvem srečanju začnemo z nogicami, na drugem masiramo trebušček, na tretjem prsni koš in rokice, na četrtem pa še obraz in hrbet. Na vsakem srečanju ponavljamo tudi za nazaj. So pa masažni prijemi zelo enostavni, tako da na koncu petega srečanja že vse obvladate.

Prva stvar, ki jo vedno poudarjam: na tečaju je vsaka mamica in vsak dojenček dobrodošel z vsemi svojimi razpoloženji in občutenji. Na tečaju sta ti in tvoj dojenček popolnoma svobodna. Tu je prostor, kjer se lahko počutita kot doma. Nemalokrat se zgodi, da se tudi mamica zjoče, saj se veliko pogovarjamo, si zaupamo vse tegobe in smo druga drugi v oporo. Nenazadnje ste na tečaju mamice, ki se spopadate z enakimi ali podobnimi izzivi.

Na temo dojenčkovega joka se veliko pogovarjamo. Na tečaju dobite zelo koristne informacije, ki vam bodo v prihodnje v veliko pomoč.

Na tečaju te naučim tudi, kdaj je najbolj primeren čas za masažo in v katerih primerih dojenčka ne masiramo.

Dojenčkove potrebe so na prvem mestu. Če je lačen, ga lahko nahraniš kar tam. Če spi, ti posodim lutko, na kateri lahko vadiš prijeme. Če joka in čutiš, da se morata umakniti, lahko to storita brez slabe vesti. Skratka, karkoli dojenček potrebuje, je na prvem mestu. Sam tečaj zaradi tega ne bo moten pa tudi zamudila ne boš ničesar, ker vedno poskrbim, da ponovimo tiste prijeme/informacije, ki jih kakšna mamica ni slišala.

V jesenskem in zimskem času se lahko zgodi, da zaradi raznih bolezni izostane več mamic. V takem primeru se običajno dogovorimo, da vsi skupaj prestavimo za en teden.

Sicer pa mamica in dojenček, ki zamudita srečanje, prideta na naslednje srečanje kakšne pol ure prej, da gremo skozi prijeme in glavne informacije.

Prijavni obrazec se nahaja tukaj, lahko pa izpolneš tudi obrazec spodaj na tej strani. Ko prejmem prijavo, ti na elektronski naslov pošljem uvodne informacije in račun, ki ga lahko poravnaš z nakazilom na trr ali pa v gotovini na prvem srečanju. V kolikor se odločiš za plačilo v dveh obrokih, prvi obrok plačaš najkasneje dan pred začetkom tečaja ali z gotovino na prvem srečanju, drugi obrok pa čez 4 tedne.

Plačilo v enkratnem znesku se izvede dan pred začetkom ali v gotovini na prvem srečanju.

PRIJAVA NA TEČAJ

Na tečaj se prijaviš tako, da izpolneš prijavni obrazec, ki se nahaja spodaj. Vse nadaljnje informacije prejmeš na elektronski naslov.
Število mest je omejeno.